Intrebari si raspunsuri

1. De ce sa apelez la o curățătorie de covoare și să nu îmi spăl singur (ă) acasă covorul?
Dvs. acasă nu puteți spăla si curăța covorul in aceleași condiții ca noi.Pe langă faptul ca probabil îl veți spăla cu Biocarpet și cu peria de mână, mai mult ca sigur îl veți usca afară in praf.
2. Cât durează operațiunea de curățat covorul?
În principiu, covorul se ridică de la domiciliul dvs. in aceeași zi în care faceți comanda.La curățătoria noastră de covoare in maxim 72 de ore covorul vă este spălat si înapoiat.
3. Am pătat covorul cu vin, mai iese?
Regula nr.1 pentru orice pată este sa încercați să o scoateți de pe covor cât mai repede.Cu cât trece mai mult timp, cu atât pata va intra mai bine in fibrele covorului și va fi dificil de scos chiar și de noi.
4.Garantați îndepărtarea completă a petelor ?
Nimeni nu poate garanta acest lucru. Există substanțe care pot decolora permanent fibrele covorului . Vârsta covorului și tipul materialului sunt alți factori importanți.
5.Cât de des să îmi curăț covorul?
Majoritatea producătorilor de covoare recomandă curățarea covoarelor dvs. la fiecare 10-12 luni pentru a menține garanția. Există mulți factori ce trebuie luați in considerare pentru a putea da un răaspuns - condițiile de murdărie, numărul si vârsta copiilor, dacă sunteți fumători sau nu, dacă aveți animale de companie.
6. Substanțele folosite la curățarea covoarelor pot fi dăunatoare pentru copii sau animale?
Nu! Folosim doar substanțe special concepute pentru curățat covoare. Pe lânga acestea, cele două etape finale - jet continuu de apă si centrifucare elimină din covoare toate substanțele folosite la curățare.